dec 162009
 

Kære forældre.

Mission almost completed…!!! 😉

I aftes var vi ude og gå en tur i den gamle bydel. De voksne gik med fakler, der blev sunget julesange og vi sluttede af med en kop varm kakao. Det var meget stemningsfyldt, og vi kom alle i julehumør. 

I dag var det sidste dag på ski. Der var en del børn nede fra bjerget i dag pga. lidt feber, ondt i halsen… Der er ingen, der er alvorlig syge, og humøret er højt hos alle – så kan man vist ikke ønske mere 😉 – Men det er nogle trætte børn, der er klar til juleferie, som I får hjem i morgen.

Det har været et fantastisk vejr i dag: Solskin fra en skyfri himmel. Der er flere af grupperne, der har været med skiinstruktørerne inde og få en kop varm kakao i løbet af eftermiddagen. Lige nu er vi færdige med dagens største udfordring: at få alle børnenes ting til at være i kufferterne…!!!

Der er medalje-overrækkelse lige om lidt og i aften er der “Grand finale Zinale”…

Alt i alt kan de to lærere ikke få armene ned 😉 

Mange hilsner

Jørgen og Charlotte.

PS: Fredag bedes børnene medbringe usb-stik, dagbogs-kladder, frilæsningsbog samt evt. en bærbar computer. Dagen kommer til at stå i Zinals tegn. Børnene skal bl.a. lave deres dagbøger på computer, så vi kan indsætte nogle dejlige billeder. Dagbogen skal være færdig til efter juleferien, og vi regner faktisk med, at mange af børnene kan blive færdige i løbet af fredagen 😉

PPS: På gensyn på banegården 😉

  One Response to “Nyt fra Zinal den 16.12.2009”

  1. Hej med jer! Tusind tak for de fine beretninger og billeder fra Zinal. Og så har vi stadig noget til gode 🙂 God tur hjemover!

Leave a Reply