dec 272005
 

Da vejret nu begynder at arte sig noget vinterligt – til stor glæde for vore børn – vil jeg benytte lejligheden til at minde om udfoldelsesmulighederne i Erbeskopf. Erbeskopf ligger i Tyskland en lille times kørsel fra Luxembourg. Vejbeskrivelse. Nedenfor ses oversigten over området (klik på det for at se en større udgave):

Oversigtskort ErbeskopfDer er gode muligheder for gåture og kælketure i området. Kælkebanen er kanon! Endvidere er der en lille skiløjpe. Der forefindes ligeledes en restaurant på stedet, men den er navnlig i weekenden overfyldt, så en medbragt madpakke er at anbefale. Åbningstider er man-tors kl. 11-21, fre kl. 11-24 og lør-søn kl. 10-21. Skiudstyr kan lejes på stedet.
Skulle man ønske at tjekke vejrforholdene inden afgang, kan det ske på tlf. +49 6504 316 eller +49 6504 716 eller alternativt på deres internetside.
Vi har selv overvejet at tage til Erbeskopf den 2. januar med afgang kl. 10.00, således at vi ankommer kl. 11.00.

 Posted by at 23:25

  One Response to “Erbeskopf”

  1. […] Posted by Jess on 16 Dec 2006 at 09:59 pm | Tagged as: Sport Flere af jer har måske allerede tyvstartet skisæsonen med et weekendvisit i Alperne. Indtil videre er der dog vist ikke meget sne. Et tidligere indlæg her på Stjerneklassen omhandler Erbeskopf, men der er der i hvert fald ikke noget sne i øjeblikket! Den nærmeste omegn byder imidlertid på et alternativ, når vejret ikke arter sig: Snowhall i Amnéville. Der er tale om en indendørs skiløjpe på 500 m og 40 m bred med muligheder for såvel skiløbere som snowboardere. De udbyder skiskole i juleferien. Det kunne være interessant som opvarmning til vinterferien (hvis man skal på skiferie). Alt kan lejes på stedet inkl. skitøj. Der er omklædningsrum på stedet, men ingen brusekabiner. […]

Leave a Reply