dec 132009
 

Kære forældre.

I går aftes gik de svenske, finske og danske børn Lucia. Det var frivilligt, men der deltog ca. 25 børn i alt fra de tre sektioner. Det var meget smukt, og de deltagende børn fik megen ros.

Sengetiden i går var omkring 21.00. Børnene var/er meget trætte – også i diverse muskler som de ikke engang vidste de har 😉

I dag var så sidste dag, hvor vi står på ski om formiddagen. Lige efter frokost skulle vi på gåtur med sne-sko. Da trætheden, som tidligere nævnt, har meldt sig hos flere børn, lod vi dette være frivilligt. Der var dog kun 3 børn, der valgte at blive hjemme. Det var en hyggelig, sjov og hård tur, og det var en stor oplevelse for alle.

Vi sluttede turen af med chokolade og bolsjer. Herefter kunne man vælge mellem at kælke lige uden for hotellet, eller gå op på værelserne og skrive dagbog.

Lige nu laver 5. dkb t-shirts og 5. dkd færdiggør nogle pon-pon’er med monitørerne. –Og de to lærere vil nyde 5 minutters ro inden aftensmaden 😉 I aften er der disco-aften, hvilket børnene ser meget frem til.

Mange sne-hilsner

Jørgen og Charlotte.

PS: Breve og postkort blev sendt med skolens ledelse og forældreforeningen i dag, så I kan glæde jer 😉

  2 Responses to “Nyt fra Zinal den 13.12.2009”

  1. Det kan godt være, at det er en stjerneklasse, men det er sandelig også to stjernelærere, der leverer friske nyheder til de nyhedshungrende forældre! Og så er der lige et par billeder i Galleriet også!

  2. Fantastiske billeder- elsker isaer billederne fra vaerelserne :-)GODT man har en soen ,der har laert ar rydde op hjemmefra…eller noget…!!!!!

Leave a Reply